Om fotografen

 

Klaus Dreyer, årgang 1978, bor i Århus.

Jeg har fotograferet i mange år, og har prøvet alt fra bryllup til at fotografere en uge ombord på en fiskebåd. Det er blevet til rigtig mange sjove oplevelser: Bryllupsfotografi, koncertfotografi, festfotografi, sportsfotografi, osv. Jeg har med andre ord været vidt omkring, og ser frem til at komme endnu længere!

Fra 2012 til 2014 har jeg befundet mig på fotografuddannelsen på Medieskolerne i Viborg, og desuden også blevet trænet i film/TV-produktion på samme skole.

Jeg arbejder freelance for Ritzau/Scanpix, Danmarks største billedbureau.

Virkeligheden kontra det uvirkelige

Eventfotografi.dk er den del af mig, der står for at befinde mig i den virkelige verden. Det er her  virkeligheden bliver fanget ind i kameraet uden “snyd” i Photoshop. Den anden del er Headturn Images, som er den mere kunstneriske del, hvor det handler om eksperimenter og fotokunst.

Her opererer jeg

Geografisk er der som udgangspunkt ingen grænser. Jeg er hvor billedet er, indland såvel som udland. Blandt andet fotograferer jeg i Jylland, på Fyn og Sjælland, herunder København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Hørsholm, Helsingør, Silkeborg, Næstved, Fredericia, Viborg, Køge, Holstebro, Taastrup, Slagelse, Hillerød, Sønderborg, Svendborg, osv.