Omtale

Vi er superglade for billederne. Det overstiger langt vores forventninger. Der er mange flere billeder og de er i meget bedre kvalitet end vi havde forventet.

Nanna

Tak til Klaus for nogle fantastiske billeder. Alle de rigtige øjeblikke er blevet fanget! Sidst men ikke mindst, tak for fleksibiliteten!

Aziz Duhaysi

Vi bookede Klaus til at tage vores bryllupsfotos, og er meget begejstrede for resultatet. Klaus arbejdede diskret under både vielsen og receptionen – og formåede at fange både os og vores gæster i alle de særlige øjeblikke undervejs. Vi kan kun give Klaus vores varmeste anbefalinger med på vejen.

Charlotte Greve


Åh, hvor er de skønne… Det var en stor letteste for os at ha’ dig med… Varmeste anbefalinger.

Mette Henriksen

Mange tak for flotte billeder. Du rammer stemningen godt, og der er mange gode skud imellem i en god kvalitet. Det er glædeligt.

Jan Lundum

Vi er meget glade for de mange gode billeder 😊 Det er dejligt at genopleve festen og dagen gennem dine fine billeder

Palle Nielsen

Tusind tak for de fantastiske billeder. Der er virkelig mange fine.

Tine Byrialsen

De er superfine 🙂

Caroline Schönwald

Fedt billede.
Ib Søby

Det er nok den bedste fødselsdagsgave jeg nogensinde har fået 😍❤️😃 Hvor er de blevet gode. Jeg er SÅ glad lige nu.

Christina Fur

Vi valgte Klaus til at tage vores bryllupsbilleder og det har vi bestemt ikke fortrudt. Klaus er en rigtig dygtig fotograf, som på en meget diskret måde får fanget alle de bedste øjeblikke. Vi har fået de smukkeste billeder.

Janni Ø. Nielsen

Klaus tager de smukkeste billeder til festen og du opdager ham næsten ikke. Han er god til autentiske billeder

Rikke N. Lerche

Tusind tak for billederne. De er virkelig gode!

Rennie Lundstrøm

Super god oplevelse at blive fotograferet af Klaus. Stemningen var afslappet og helt nede på jorden, så man føler ikke, at det virker alt for kunstigt. Han er god til at lytte til, hvad man kommer med af idéer, men har også selv mange kreative forslag, så man er i trygge hænder.

Line C. R. Møller

Fede billeder endnu en gang!

Sarah Holm Jacobsen

Tøv ikke med at bestille ham, hvis du har brug for en virkelig dygtig fotograf.

Yvonne Andersen

Klaus er god til se muligheder og motiver og virkede ikke forstyrrende eller på anden vis hæmmende for festen. Mange tak, for en god indsats.

Jesper Andersen

Klaus er hurtig til at gennemskue mine ønsker og føre dem ud i livet. Samtidig byder han gerne ind, når han kan se muligheder for at lave noget fedt.

Brian Mogensen, WhyOrange

Sådan! Det er fedt! Jeg er så vild med de billeder.
Lotte Jensen

Kan kun anbefale at få taget sine billeder hos Klaus. Dygtig, venlig, imødekommende, super dygtig og kreativ.

Jesper Malm

Anbefalelsesværdig, dygtig fotograf.

Vicktoria Noell Ingberg

Vi har igennem det sidste års tid brugt Klaus Dreyer som frivillig fotograf på Elværket Åbyhøj. Klaus leverer altid nogle super flotte billeder, så vi har noget lækkert at ligge på vores platforme i en fart.

Elværket Åbyhøj

Klaus Dreyer har fotograferet vores lille familie, han formår at “fange” det eftertænksomme barn og spilopmageren. Klaus har en fantastisk evne til at få barnets virkelige jeg frem på billedet. Han er tålmodig og giver sig god tid til børn. Vi er rigtig glade for hvert eneste billede, vi har fået taget og vil bestemt bruge Klaus en anden gang. De bedste anbefalinger herfra.

Familien Thers

Klaus, du er for sej!

Susanne Holm

Som danser har jeg ind til videre oplevet Klauses billeder ved tre lejligheder. To gange ved prøverne til en forestilling og en gang til fotoshoot. Klaus har været fluen på væggen ved forestillingerne og alligevel har resultatet været dybt imponerende – hver gang. I forbindelse med fotoshoot var stemningen løs og uformel. Der var en behagelig atmosfære, og man blev hurtigt komfortabel i situationen. Allerede samme dag kom der smagsprøver på et par af billederne, og blot en eller to dage efter lå resultatet klar. Nogle af billederne med et kunstnerisk touch som tilføjer en ekstra dimension til billedet. Jeg vil helt sikkert anbefale Klaus til andre.

Jesper M. Hermansen

Jeg kan varmt anbefale Klaus! Klaus formåede at lave så meget sjæl i billederne, at det ene har jeg en kopi af stort set alle steder.

Mette G. Stelmach

Wow, fedt!

Louise Nielsen

Klaus er en stille og rolig person, der giver plads til de skæve ideer. Han sætter sig ind i det univers man som kunde vil have frem i billederne. Han går meget op i, at man som kunde er tilfreds og godt tilpas under fotograferingen. Stor cadeau herfra.

Marinka S. D. Sørensen

Det var rigtig sjovt at blive fotograferet af Klaus. Det var fedt, at jeg kunne komme med forslag til rekvisitter og motiver, så de gode billeder fik et personligt præg.

Anne Sofie M. Puggaard

Stort!

The Color Run Danmark

Klaus er en behagelig og rar personlighed med interesse i samarbejde for at opnå det ønskede resultat. Jeg fik et positivt indtryk af Klaus og blev en oplevelse rigere.

Mikkel Knudsen

Klaus har været forbi flere af vores fester og taget en serie af flotte billeder som vi bruger flittigt på Facebook og Instagram.

Carsten Fjellerad, Swingerklubben

Fik taget nogle meget fine dansebilleder, som efterfølgende er blevet professionelt redigeret, så udtrykket og bevægelsen i dansen er blevet fremhævet på en særdeles flot og effektfuld måde.

Kristin Engerstrøm