Priser

 

Få et godt tilbud

Nedenstående priser skal ses som en ledetråd. Næsten alle opgaver er forskellige, så kontakt mig for et tilbud på en fast pris på netop din begivenhed, uanset om det er event, sport, reception, portræt eller noget helt syvende!

Bryllup, konfirmation, barnedåb

I bestemmer selv hvordan I vil placere timerne i løbet af dagen, så længe de bare er i forlængelse af hinanden. F. eks. fra bryllupsforberedelse til kirke/rådhus, eller fra kirke til brudevals.  Her er ingen pakkeløsninger, for I bestemmer helt selv hvilke fotos I vil have med fra dagen – forberedelser, portrætter, gruppebilleder, billeder fra festen, osv. Mere fleksibelt bliver det ikke – kun fantasien sætter grænser! Vil I have begivenheden dækket endnu bedre, er dette også en mulighed i form af en ekstra fotograf.
Jeg rådgiver gerne, så fortæl om jeres ønsker, så finder vi ud af hvad der passer jer bedst. Se eksempler på bryllupsfotografier her.

To timer / min. 90 fotos
3000 kr.

Fem timer / min. 200 fotos
6000 kr.

Ti timer / min. 400 fotos
10000 kr.

Efterfølgende
1000 kr. per time (inkl. moms)

Redigering og levering
Alle fotos bliver enkeltvis redigeret med sans for detaljen og kan leveres både digitalt og som tryk (f. eks. slideshow, lærredsprint, bog, fotoprint, mv.). Digital levering er med i prisen i form af link via mail. Kontakt mig for at høre mere.

Transport
Transport indgår i timeprisen, omend jeg gerne giver “mængderabat” i tilfælde af længere ture.

Depositum
Der er et depositum på 1000 kr., som kan betales på MobilePay (30177787) og bank-overførsel: 6610-1587046. Hvis I aflyser beholder jeg depositummet, ellers indgår det som del af betalingen.

 

Eventfotografi.dk print

 
Non-profit

Eventfotografi.dk fotograferer gratis, hvis det går til et godt formål! Læs mere her.