Priser

 

Få et godt tilbud

Nedenstående priser skal ses som en ledetråd. Næsten alle opgaver er forskellige, så kontakt mig for et tilbud på en fast pris på netop din begivenhed, uanset om det er event, sport, reception, portræt eller noget helt syvende!

Bryllup, konfirmation, barnedåb

I bestemmer selv hvordan I vil placere timerne i løbet af dagen, så længe de bare er i forlængelse af hinanden. F. eks. fra bryllupsforberedelse til kirke/rådhus, eller fra kirke til brudevals.  Her er ingen pakkeløsninger, for I bestemmer helt selv hvilke fotos I vil have med fra dagen – forberedelser, portrætter, gruppebilleder, billeder fra festen, osv. Mere fleksibelt bliver det ikke – kun fantasien sætter grænser! Vil I have begivenheden dækket endnu bedre, er dette også en mulighed i form af en ekstra fotograf.
Jeg rådgiver gerne, så fortæl om jeres ønsker, så finder vi ud af hvad der passer jer bedst. Se eksempler på bryllupsfotografier her.

To timer / min. 90 fotos
3000 kr.

Fem timer / min. 200 fotos
6000 kr.

Ti timer / min. 350 fotos
10000 kr.

15 timer / min. 500 fotos
13000 kr.

Alle fotos bliver enkeltvis redigeret med sans for detaljen og kan leveres både digitalt og som tryk (f. eks. slideshow, lærredsprint, bog, fotoprint, mv.). Digital levering er med i prisen. Kontakt mig for at høre mere.

Bemærk at udgifter til transport kan forekomme.

Der er et depositum på 1000 kr., som kan betales på MobilePay (30177787) og bank-overførsel: 6610-1587046. Hvis I aflyser beholder jeg depositummet, ellers indgår det som del af betalingen.

 

Køb af billeder

De fleste billeder på Eventfotografi.dk kan købes til både redaktionelt, kommercielt og privat brug. Der findes typisk mange flere billeder fra de forskellige begivenheder end der er at finde her på siden, så spørg gerne efter flere.

Alle billeder leveres i høj opløsning, 300 dpi, uden vandmærke.

Privat
Digitalt: 300 kr. inkl. moms
Tryk: Fra 500 kr. inkl. moms

Redaktionelt (aviser, magasiner, mv.)
Et stk.: 800 kr. + moms
Fem stk.: 3000 kr. + moms
Ti stk.: 5000 kr. + moms

Kommercielt (reklame, kampagner, mv.)
Kontakt mig venligst

 

Non-profit

Eventfotografi.dk fotograferer gratis, hvis det går til et godt formål! Læs mere her.